Головна
>
Новини
>

П’ятий альбом Макса Барських вийде на мейджор-лейблі Sony Music

П’ятий альбом Макса Барських вийде на мейджор-лейблі Sony Music

Сьогодні стало відомо, що український співак Макс Барських підписав договір з Sony Music. Тепер нова платівка музиканта вийде саме за підтримки американського мейджор-лейбла.

«Ми раді, що після двох років переговорів саме Sony Music отримали ексклюзивне право дистрибуції п’ятого студійного альбому Семь на весь світ. Я маю признатись, що був приємно здивований талантом Макса, харизмою і тим, що він створює. Барських – виконавець світового рівня, професіонал у всьому, що він робить», – розповів президент Sony Music в континентальній Європі Деніел Ліберберг.

Нагадаємо, що свій п’ятий студійний альбом Макс Барських презентує вже цієї осені. Він матиме назву 7. Наразі вже презентовано один сингл з платівки – Вспоминать. До речі сам музикант на новину відреагував просто: «Я далекий від рейтингів, хіт-парадів та контрактів. Для мене важливо робити музику для тих, хто мене чує».

У своєму інстаграмі музикант залив тизе, в якому можна почути демо-версії одразу трьох майбутніх пісень:

Концерт-презентацію заплановано на 29 листопада у київському МВЦ. Режисером цього шоу вже традиційно стане Алан Бадоєв. Придбати квитки можна за посиланням.

Фото: прес-служба/Віталій Яновський

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024