Головна
>
Новини
>

Литовський електронний дует Beissoul & Einius випустив свіжу платівку

Литовський електронний дует Beissoul & Einius випустив свіжу платівку

Сьогодні електронний дует Beissoul & Einius презентував свою третю повноформатну платівку White Crow. До альбому увійшло 10 пісень, серед яких сингли Innocent Black Coffee і Rooftop, кліп на який було знято в колаборації з українським майстром Bob Basset. Також до платівки увійшов трек Don’t Wanna Live My Live, що передував альбому. Послухати платівку можна на Spotify та Deezer.

Вперше для Beissoul & Einius альбом вийшов на вінілі, а CD – упакованим у книжку формату А5 з лірикою та fashion-ілюстраціями від Goda Pele. Ілюстрації імітують відому іграшку-конструктор “Одягни ляльку” – набір картонних ляльок з обличчями учасників гурту та екстравагантним одягом для них. Альбом White Crow отримає і власний аромат. Музику доповнять однойменні парфуми, вигадані парфумером Aistis Mickevičius (компанія FUMparFUM).

“Ми створювали цей альбом, відриваючись від зовнішнього світу, – розповідають музиканти. – Ми провели багато часу там, де не було жодної людини окрім нас – у фортецях, лісах, на пагорбах, у старовинних палацах і замках. У нас було достатньо часу, щоб виткати наші думки без будь-яких хитрощів і очистити їх від зайвого. У кожній пісні White Crow ви знайдете ключові фрази, своєрідні кодові слова і теми, які відображають наш світ. Говорять, що нас неможливо сплутати з іншими виконавцями і ми віримо, що цей альбом ще більше підкреслить наш стиль»

2014 року вийшов дебютний повноформатний альбом литовців Laikas Paikas. 2017-го вийшла друга платівка #asecretcontract, також 2015 виходив міні-альбом Chamillion. Beissoul & Einius – часті гості в Україні, виступали на багатьох українських фестивалях та співпрацювали з українськими фотографами та дизайнерами. Окрім співпраці із Bob Basset дует надихнув українську дизайнерку Олену Буреніну на створення колекції Chamillion. Окрім того, гурт має дві власні колекції одягу.

Прем’єра платівки відбудеться у найбільшому залі Вільнюса – Siemens Arena. Також дует презентує альбом і в Україні. Концерти відбудуться 16 травня в Києві та 18 травня в Харкові.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
19 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024