Головна
>
Новини
>

Концертний майданчик Bel Etage продовжить роботу під керівництвом Concert.ua

Концертний майданчик Bel Etage продовжить роботу під керівництвом Concert.ua

Сьогодні на офіційній сторінці Facebook квиткового оператора Concert.ua з’явилося повідомлення про те, що з першого лютого концертний майданчик Bel Etage працюватиме під керівництвом цього оператора. Раніше соціальними мережами ширилася інформація, що майданчик закривається. Утім вона так і не була підтверджена керівництвом Bel Etage.

Наразі виявилося, що 1 лютого закінчився строк співпраці між попереднім орендарем та власником будівлі. У приміщенні Café L’Etage, яке знаходиться на другому поверсі будівлі, відкриється інший ресторан. Назву Bel Etage поки змінювати не планують.

Дмитро Феліксов, співвласник і керівник Concert.ua: «Києву не вистачає якісних майданчиків для концертних, театральних, корпоративних і бізнес-заходів. Слідом за закриттям Sentrum новина про припинення роботи Bel Etage в середовищі організаторів подій викликала сум і розмови про кризу. Як квитковий оператор ми розуміємо, що від закриття ще одного «тисячника» постраждають і організатори, і артисти, і корпоративний сектор, і, звичайно, глядачі. Тому пропозицію про оренду Bel Etage і порятунок його від долі перетворитися в офіси, ми прийняли із задоволенням».

Нагадаємо, що нещодавно в Києві закрився концертний майданчик Sentrum.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024