Головна
>
Відео
>

Гурт Без Обмежень презентував кліп на пісню “Тону”

Гурт Без Обмежень презентував кліп на пісню “Тону”

Сьогодні, 5 квітня, гурт Без Обмежень випустив кліп на пісню Тону. В головних ролях знялись фронтмен гурту Сергій Танчинець та акторка Вікторія Карпінська.

«Це класична історія про кохання, про взаємовідносини між чоловіком та жінкою – насправді вічна тема, яка завжди була, є і буде актуальною. Тема любові чоловіка та жінки, взаємовідносин, розбитих сердець, переживань через це – сліз, нервів, крику, поцілунків і всього-всього іншого, що пов’язує чоловіка та жінку.

Сама пісня Тону – це той випадок, коли пісня не автобіографічна. Це уявна історія, але складена з купи емоцій. Всі ми колись переживали такі відчуття і надзвичайно себе жаліли, коли нам було недобре, або надзвичайно раділи зустрічам з коханою людиною. Звісно, я також переживав колись такі відчуття, вони десь згадуються, та – пишуться такі тексти», – розповідає Сергій Танчинець.

Режисером кліпу став Олег Борщевський, відомий за першим українським повнометражним еротичним фльмом “Німфо”. Оператор – Дмитро Перетрутов, який працював з Олею Цибульською, LAMA, Арсен Мірзоян, Vivienne Mort, Марією Яремчук, Ані Лорак та іншими.

16806742_1889000618049209_3053338366040511502_n

Найближчий київський концерт гурту Без Обмежень відбудеться у київському клубі Atlas 23 квітня. Виступ пройде у рамках туру на підтримку альбому 5хвилин.

Фотографія обкладинки: Facebook


Придбати квитки на київський концерт Без Обмежень можна за посиланням. Ціна – від 180 грн.

 

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024