Головна
>
Новини
>

Не пережили карантин: у Києві закрився клуб Bingo

Не пережили карантин: у Києві закрився клуб Bingo

Сьогодні на офіційній сторінці київського клубу Bingo у Facebook з’явилась заява про закриття клубу.

Офіційна причина закриття звучить так:

На превеликий жаль, клуб Бінго зачиняється і припиняє своє існування. Приміщення, в якому ми працювали, змінює власника і напрямок діяльності.

Дякуємо всім за ці багато років концертного життя. Великим та малим гуртам за енергетику і драйв. Промоутерам та організаторам за яскраві події та концерти, які ми не забудемо ніколи. Вдячній публіці за оплески та любов до живої музики.

Маємо надію, що концертна індустрія якнайшвидше відродиться після кризи, і в Києві з‘являться нові достойні майданчики. А Бінго — це вже історія. — пише клуб на офіційній сторінці.

Bingo був одним із найстаріших концертних клубів столиці. Він був одним із найбільших концертних клубів Києва, вміщаючи в себе 1500 глядачів. У клубі було власне технічне забезпечення, лаунж-зал, більярдний зал, тощо. Тут виступали Kreator, Sepultura, Onyx, Five Fingers Death Punch, P.O.D., Stoned Jesus, Poets of the Fall тощо. Деякі гурти виступали тут вперше в Україні.

Усі концерти, які було заплановано у Bingo переносяться на інші концертні майданчики. Слідкуйте за оголошеннями організаторів на сторінках подій у Facebook.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024