Головна
>
Новини
>

Вийшла перша серія серіалу Бумбокса про запис альбому у Франції

Вийшла перша серія серіалу Бумбокса про запис альбому у Франції

Український гурт Бумбокс презентує «Код Френч» – YouTube-серіал про запис нового альбому «Таємний код» у Франції. Запис проходив на знаменитій студії La Fabrique. Оператором-постановником серіалу став Денис Дужник (оператор кліпів Люди, Голий король, Рок-н-рол), а режисером монтажу – Стас Гуренко (Red Glass Production).

Головне завдання серіалу, за словами учасників гурту, – відповісти на питання, навіщо взагалі гурт поїхав записувати альбом у Францію, хоча запис почався ще в Україні на студії Bobina Records.

“«Код Френч» для тих, хто разом із жартами й «солдатськими історіями» дійсно цікавиться музикою. Не тільки її кінцевою складовою, у вигляді синглу чи кліпу, великого концерту чи прес-конференції артиста, але музикою в момент її створення. Ти бачиш як переживають і радіють дорослі музиканти, як налагоджується спілкування з людьми, яких ти не знав п’ять хвилин тому, як механічне виконання пісні розсипається і з’являється та сама магія, яка в майбутньому буде качати тебе з крихітного динаміка телефону і на стадіонному концерті – про це «Код Френч»”, – розповідає Бумбокс.

Нагадаємо, що з майбутнього альбому «Таємний код» вже вийшло два сингли: Тримай мене, спільно із The Gitas, а також пісня Твій на 100%.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024