Головна
>
Новини
>

Бумбокс та The Gitas презентували спільний трек

Бумбокс та The Gitas презентували спільний трек

Сьогодні, 21 червня, гурти Бумбокс та The Gitas презентували пісню Тримай мене. Над текстом пісні працювали фронтмени Андрій Хливнюк та Саша Чемеров, музика — Саша Чемеров та Сергій Мартинов.

Запис треку проходив на двох студіях — київській Бобіна Records та лос-анджелівській Red Gate Recorders. Окрім оригіналу, також заплановано окремий варіант пісні від Чемерова, а також акустичний варіант.

Обкладинку для альбому створював художник Гоша Винокуров, який також займається зйомками кліпів для гуртів The Gitas, АГОНЬ,Vagabond Specter тощо.

Тримай мене увійде одразу до двох альбомів — Таємний Код гурту Бумбокс, який наразі знаходиться у стадії запису, а також на спеціальному українському виданні міні-альбому The Gitas Purge.

«Пісня дуже глибока і головне, що в ній є – це повітря, яке залишається для слухача. Кожен зможе сам натягнути на себе свій сенс, не зважаючи на те, що ми з Андрієм теж кожен вкладали туди свої смисли. Там є і між рядками, і в рядках, і в настрої музики, і в подачі, у тому, як ми це робимо, як співаємо, як ми це відчуваємо», — розповів Саша Чемеров для FDR.

Концертна прем’єра пісні відбудеться на фестивалі Atlas Weekend.

Фото: прес-служба

 

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
52 хв. тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024