Головна
>
Новини
>

Два останніх альбоми Бумбоксу вийшли на вінілі

Два останніх альбоми Бумбоксу вийшли на вінілі

Вчора український гурт Бумбокс презентував дві нові вінілові платівки – макси-сингл Люди та міні-альбом Голий корольДрук і мастеринг платівок Люди і Голий Король зроблено в Італії, поліграфія – в Україні. Платівки важать 180 грам, це так званий важкий вiнiл, на радість аудіофілів.

Над оформленням платівки Люди, як і однойменного туру, працювали художник Евеліна Яцеленко і фотограф Соня Плакидюк. Люди вийшли в подвійному конверті, на чорному вінілі. В оформленні внутрішнього конверту використовуються кадри зі зйомок лірик-відео Люди, що не увійшли до оформлення касет і CD.

Обкладинка альбому Голий Король – перша в історії гурту, на якій немає ніяких розпізнавальних знаків. Зупинка громадського транспорту на Позняках є, античні боги є, а назви немає. І якщо касета і CD виходили «інкогніто», вініл за старою традицією забезпечили стікером, на якому перераховані пісні-хіти. В оформленні конверта і яблука пластинки використані роботи Олексія Кондакова з циклу «Повсякденне життя богів», що отримав всесвiтнє визнання.

Сама платівка білого кольору. На внутрішньому конверті розміщена інформація про те ким і де записувався Голий Король, трек-лист і фотографії Дмитра Шитко (Андрій Хливнюк на сцені) і Саші Люфта (Андрій Хливнюк на тлі напису Бумбокс). Фотографія Андрія Хливнюка на тлі напису може здатися вам знайомою і це не випадково – вона зроблена в травні 2017 року, під час закритої презентації альбому Голий Король; для журналістів в «Звукоцеху» (кіностудія Довженка).

Окрім презентації вінілів гурт презентував оновлену лінійку мерчендайзу та перші в історії Бумбоксу фірмові бейсболки. Бейсболки були розроблені разом із американським брендом 47 Brand.

Зараз в колекції 47 і Бумбокс дві моделі бейсболок з гнутим і прямим козирком, футболки і толстовки з символікою Бумбокс. Обидві моделі бейсболок з вишитою буквою Б, логотипом гурту з цифрою 12 і логотипом 47. Гурт обіцяє, що це тільки частина спільної роботи із брендом.

Нагадаємо, що 20 та 21 квітня Бумбокс знову зіграють перші три альбоми в акустичному складі. Як це було два роки тому, читайте у нашому звіті.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
7 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024