Головна
>
EP
>

Brunettes Shoot Blondes презентували міні-альбом

Brunettes Shoot Blondes презентували міні-альбом

Сьогодні, 12 грудня, Brunettes Shoot Blondes презентували міні-альбом HIPS. Одночасно з релізом ЕР гурт випустив і кліп на головну пісню платівки. Міні-альбом доступний на Apple Music, Google Play та Deezer.

«Найбільше уваги в цьому альбомі ми приділили аранжуванню, хотіли щоб вийшло цікаво. Щоб підкреслити тексти та деякі моменти кліпу, ми використали такі незвичні звуки, як собачий гавкіт та звук кубіка Рубіка. Вийшов щільний по звуку і енергійний за настроєм реліз. Сподіваємося, що нашим слухачам сподобається. Для Brunettes Shoot Blondes це важливий крок, яким ми хочемо поділитися», – розповів Андрій Ковальов. Автором слів та музики став сам фронтмен.

Запис альбому проходив на студіях Студія 211 (Київ) та Studio 124 (Варшава). Саундпродюсером усіх пісень, окрім Every Monday, виступив Євген Кобзарук. За Every Monday відповідав Євген Філатов.

Окрім альбому, гурт презентував кліп на пісню HIPS. Підготовка до зйомки тривала кілька місяців, в павільоні збудували декорацію, що імітувала 3D простір. Сам кліп знімали дві доби у Вишневому, що під Києвом. Brunettes Shoot Blondes знімали кліп без залучення режисера, все зроблено командою гурту та їх партнерами Family Production. Хореограф – Микола Бойченко. Стилістом стала Юлія Тиховод, а художником-постановником – Аня Велосипедова, яка працює над візуальним образом співачки INAIA.

«Цей кліп ми хотіли зробити трохи дивним. Тому шукали дивні речі на блошиних ринках та купували щось цікаве у подорожах. Звідси аналогові інструменти, гітара ручної роботи, предмети інтер’єру», – прокоментував Андрій.

Фото: Максим Фесенко

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024