Головна
>
Музика
>

Burned Time Machine випустив дебютний альбом «Лімінальний»

Burned Time Machine випустив дебютний альбом «Лімінальний»

31 травня відбувся реліз дебютного лонгплею гурту Burned Time MachineЛімінальний. Самі ж виконавці описують альбом, як перехідний стан, стан невизначеності, коли ти вже не тут, але ще не там.

За сюжетом альбому, головний герой потрапляє в Лімб, в місце загублених душ. Він не знає, як він сюди потрапив, але здогадується, що саме стало каталізатором цих подій. Блукаючи по різних кімнатах, він по деталях збирає всі свої спогади, почуття та переживання. Врешті решт, йому вдається відпустити найцінніше та знайти щось натомість. Він знаходить спокій. В момент очищення душі, він дає волю емоціям і починає все спочатку. Таким чином, цикл життя ліричного героя
та цикл альбому замикається.

Музиканти працювали над платівкою два роки та називають цей реліз початком нового вектору гурту. Каталізатором зміни вектора стало мовне питання. Як розповідають виконавці, вони хотіли на власному прикладі показати, що якісну музику не лише «можна» робити українською, а й «треба».

«Те, що увійшло в цю платівку — для нас це дійсно дещо особливе. Ця робота стала для нас дитиною. Ми не помітили, коли доробили останній трек. У нас не було відчуття, що ми закінчили роботу. Мабуть, так само батьки не помічають, як їхні діти стають дорослими і їдуть з батьківської хати. Також цей альбом дав нам зрозуміти, куди ми хочемо рухатися далі. Тепер нам кристально зрозуміло, чого саме ми хочемо від звуку, від лірики, від творчості загалом», — коментують виконавці.


Burned Time Machine — полтавський металкор-гурт, який «робить себе сам». Гурт був заснований 8 грудня 2019 року. Як розповідають самі виконавці, їхнє звучання натхненно сучасним західним металом нової хвилі. Запис, зведення, мастеринг треків відбувається на домашній студії, саме тому гурт часто експериментує зі звуком та змішує стилі. До складу гурту входять: Владислав Усенко (вокал), Мирослав Щербак (гітара/вокал), Богдан Наріжний (гітара) та Артем Пахота (ударні).


Читайте також: Нічні вечірки можуть змінити регіон. Як «Шум Рейв» зі Слов’янська популяризує український Схід

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024