Головна
>
Новини
>

Клуб Caribbean Club відсвяткує своє 20-ліття

Клуб Caribbean Club відсвяткує своє 20-ліття

23 лютого відбудеться святкування 20-ліття клубу Caribbean Club. На честь цього організатори готують міні-мюзикл за участі українських музикантів та шоуменів. Готується також презентація кліпу-привітання. Зараз до перегляду доступний тізер:

Режисерами кліпу та всього виступу стануть Олена Коляденко і Костянтин Гордієнко. «Коли ми вибирали місця для зйомки сцен з кліпу, то зрозуміли, що хочемо зняти кожен куточок Caribbean. Здавалося б, така серйозна, відповідальна робота – за добу потрібно зняти величезну кількість сцен і артистів, але навіть це дійство перетворилося в Caribbean на добу свята», – розповіла режисерка.

У роботі над міні-мюзиклом взяли участь Фагот, Злата Огневич, Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Амадор Лопес, Гарік Кричевський, Володимир Шпудейко, Лідія Скорубська, Андрій Джеджула, Олексій Мочанов, а також Freedom-ballet, Freedom jazz, ManSound і балет NC17.

«Я вважаю, що за 20 років роботи ми заслужили таку красиву листівку. Ми покладемо її до нашого альбому і будемо іноді діставати, розглядати цей сувенір і з задоволенням все згадувати. Найскладніше в цьому проекті було зібрати в один час і в одному місці зірок української естради, з огляду на їхню колосальну зайнятість і графіки», – поділився Ігор Іллюк, директор Caribbean Club.

Caribbean Club, один з найстаріших клубів Києва, був заснований в 1998 році. У 2013 Caribbean Club пережив повну трансформацію і перетворився на Caribbean Club Concert Hall, нову будівлю клубу було створено з нуля. За час його існування там виступили Panivalkova, Ніно Катамадзе, The Maneken, Оля Діброва, Bebe, Mgzavrebi, SunSay, Shain Lee, Тартак, Green Gray, Друга Ріка, ALLOISE, Monatik та інші наші і закордонні артисти.

Квитки на шоу з’являться у продажу незабаром.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
23 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024