Головна
>
Новини
>

Cepasa презентував перший сингл українською мовою

Cepasa презентував перший сингл українською мовою

Сьогодні, 25 квітня, електронний музикант Сepasa (Павло Ленченко) презентував сингл 100 Бажань. Це перший трек артиста українською. Офіційний реліз на iTunes відбудеться 11 травня із двома реміксами на нього. До того ж, 100 Бажань – перший сингл із майбутнього альбому Cepasa.

«100 Бажань – це дуже романтична пісня від Cepasa. Вона про спогади, які заховані десь глибоко в кожному з нас. Це легкий і водночас дуже серйозний трек, тому до аранжування та вокалу я ставив дуже високі вимоги, щоб все звучало насамперед щиро. Мені також хотілося зберегти саунд Cepasa в музиці і водночас не надто завантажувати слухача різними ефектами.

Продюсування цього треку зайняло дуже багато часу. Мабуть, це наша найскладніша пісня, адже незважаючи на величезну кількість звуків, мені хотілося, щоб вона сприймалася на одному диханні. Тому тільки після того, як я отримав фінальний варіант мастерінгу, я заспокоївся, що все так, як має бути і видалив всі попередні версії. Я мріяв колись створити таку пісню, і ось – вона в нас тепер є», – прокоментував вихід пісні Павло Ленченко.

Проект Cepasa народився 2012 року. До цього Ленченко був учасником гурту Tomato Jaws. Наразі в дискографії Cepasa три повноформатних альбоми: Doing Right (2012), NOVE (2014), Noises (2016).

Нагадаємо, що півроку тому ми ходили на презентацію нової програми Cepasa і розповідали як пройшов концерт.

 

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024