Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп на пісню «Обожнюю це тіло» Артиста Бурко

Відео дня: дивимося кліп на пісню «Обожнюю це тіло» Артиста Бурко

Артист Бурко випустив пісню Обожнюю це тіло та кліп на неї. За словами виконавця — це пісня-гімн про любов до власного тіла. Ідея кліпу належить самому Бурко, а знімала його Олена Крамдада.

У кліпі Бурко не хоче займатися спортом, але його змушують двоє спортсменів. Зйомки відбувалися на спортмайданчику.

«Зі спортом у мене складні стосунки: я його не люблю. Але займатись ним треба. А я все одно не хочу. Але ж все одно треба. Ну хоч трошки. Приблизно з такими думками я живу своє краще життя, про це і є кліп на пісню “Обожнюю це тіло”», — ділиться виконавець.

Ролі спортсменів у кліпі зіграли сусіди виконавця: Володимир та Кирило. Останній, за словами Бурко, виявився справжнім спортсменом: він хокеїст.

«Поки знімали на шкільному стадіоні, підслухав розмову одного з акторів. Розказував комусь по телефону, що ще ніколи не чув, щоб хтось так відкрито співав про свої вади. Це було цікаво почути. Я до всіх своїх приколів з тілом вже звик, часу на це було достатньо, і не очікував, що когось такі речі можуть дивувати», — додає Артист Бурко.

Він також розповів, що кілька разів «витягав» Олену Крамдада дознімати інші сцени. В процесі вдалося відзняти ще кілька кадрів для сніпету. Виконавець обмінюється з нею кліпами. Бурко, наприклад, знімав кліп для гурту Крамдада на трек Пісня про вовкулаку.

Додамо, що загалом Артист Бурко випустив уже чотири пісні. Раніше в нього вийшли пісні Кліпаю очима, Кава Кофя та Плейлисти.


Читайте також: «Музика під час війни»: команда відеошоу «Не за кадром» влаштує панельну дискусію про музичну індустрію

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024