Головна
>
Музика
>

Українські артисти їдуть у тури країною. Хто саме і в які міста

Українські артисти їдуть у тури країною. Хто саме і в які міста

На п’ятий місяць війни українські артисти, окрім концертів в укриттях та в Європі, запланували тури Україною. Розповідаємо, хто і куди їде.

Roxolana, «Тримайся» 

У благодійний концертний тур під назвою «Тримайся» вирушила співачка Roxolana. 100% прибутку від всіх концертів передадуть хлопцям і дівчатам в ЗСУ, адже його організацією займається, зокрема, Центр Морально-Психологічного забезпечення ЗСУ.

Тур охоплює 11 міст. П’ять із них співачка вже відвідала, попереду — ще шість концертів: у Рівному, Старокостянтинові, Вінниці, Хмельницькому, Тернополі та Житомирі.

Квитки можна придбати за посиланням. Ціни від 200 гривень.

Христина Соловій, «Українська лють» 

Співачка Христина Соловій оголосила про тур «Українська лють». Вона відвідає 14 міст на заході України: тур розпочнеться 19 липня у місті Дрогобич і триватиме до 17 серпня. Останній виступ буде у Мукачево.

Виручені кошти артистка передасть на потреби армії. Придбати квитки можна на за посиланням. Ціни стартують від 180 гривень.

«Я їду з концертами Україною, бо це моя справа артистки, мій культурний фронт. У турі я хочу заробити кошти, щоб передати їх на потреби армії. Спочатку я хочу довести, що вже зараз завдяки українським захисникам українська культура може і буде відбуватись в Україні. Навіть під час війни. І жодна русня цьому не зможе завадити. А після і за допомогою туру я хочу віддячити українській армії за можливість бути українською артисткою в Україні», — пояснює співачка.

Зверніть увагу! В разі повітряної тривоги всі глядачі мають пройти в укриття. Якщо тривога триватиме менш як годину, то концерт продовжиться. Якщо тривога триватиме понад годину — організатори спробують закінчити його акустичним виступом в укритті.

Артем Пивоваров, «Земний» 

29 липня всеукраїнський тур «Земний» розпочинає виконавець Артем Пивоваров. У межах туру він дасть сім концертів: два у Кропивницькому і по одному в Трускавці, Радивилові, Вінниці, Чернівцях, Житомирі. Кнцерти триватимуть до 28 серпня.

Квитки можна придбати за посиланням, ціни стартують від 330 гривень.

Саша Чемеров та Jazz Quintet

Джазовий гурт Jazz Quintet та музикант Саша Чемеров розпочнуть джазову програму 15 липня в Києві. І до 11 вересня відвідають Львів, Луцьк, Тернопіль й Івано-Франківськ, де й завершать тур.

Концерти будуть в укриттях, а сам тур — благодійний, однак не вказано, яку частку передадуть на благодійність.

Квитки можна придбати за посиланням. Ціни стартують від 199 гривень. Також діє акція -25% на другий квиток.

Кімната Гретхен

14 липня гурт Кімната Гретхен вирушить у благодійний мінітур містами України. Мета — допомогти армії.

Це буде п’ять концертів поспіль: у Черкасах, Вінниці, Львові та Хмельницькому. А от фінальний виступ відбудеться у Дніпрі, його анонсують додатково.

Вхід на кожен із концертів — вільний донат.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024