Головна
>
LP
>

Українські електронні музиканти випустили альбом воєнного часу. Доходи — на допомогу

Українські електронні музиканти випустили альбом воєнного часу. Доходи — на допомогу

Voin Orruwu, Stanislav Tolkachev, Poly Chain, Kiritchenko, Ocheret та ще понад 20 українських електронних артистів записали свої треки для альбому-компіляції Fundraiser V​/​A: We Are Invincible. Платівка вийшла на українському лейблі Corridor Audio.

«Музика українських електронних продюсерів записана незадовго до початку брутальної агресії російських військових злочинців. Складно спрогнозувати якою стане ця музика в майбутньому. Але ми впевнені, що нова музика неодмінно буде, музика мирної України, музика вільної землі, музика сильних героїв, сповнених люті та сили боротися за майбутнє своєї незалежної держави», — розповіли куратори альбому.

Альбом доступний на bandcamp за 25 євро. Гроші підуть на українські благодійні організації. За інформацією видання DTF це будуть «Повернись живим»UAnimals«Восток-SOS» та на валютний рахунок, відкритий Департаментом соціального розвитку Херсонської ОВА, для допомоги жителям тимчасово окупованих територій Херсонщини.


Український лейбл Corridor Audio, заснований у 2016 році музикантами Тимуром Самарським (Splinter UA), Микитою Грязновим (Friedensreich) та Іваном Погодічевим (Vaxoid).

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024