Головна
>
Новини
>

КМДА оголосила карантин у Києві. Що буде із концертами у березні? (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

КМДА оголосила карантин у Києві. Що буде із концертами у березні? (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

11 березня мер Києва Віталій Кличко звернувся до киян із заявою про запровадження протиепідемічних обмежень до кінця березня. Згідно з цими обмеженнями у Києві мають обмежити масові заходи, зокрема концерти, кінопокази та конференції, а також закрити розважальні центри. Ми звернулися до організаторів концертів, у яких були заплановані івенти на цей місяць.

За інформацією The Village, заступник голови КМДА Микола Поворозник заявив, що рішення цієї комісії обов’язкові до виконання. На території міста обмежать масові заходи на понад 60 осіб, а до участі цих заходів допускатимуть лише тих людей, яким виміряли температуру. Це стосується у першу чергу івентів у приміщенні.

Із великих концертів українських гуртів на березень заплановано святкування десятиліття гурту Один в Каное та сольник LatexFauna. «Наш Космічний концерт 27 березня в HC-HALL імовірно доведеться перести. Зараз ми обговорюємо можливі дати з площадкою», – повідомив гурт LatexFauna. Ми очікуємо коментар від Один в Каное.

Концертне агентство Pop Corn, у яких мали відбутися виступи гуртів X Ambassadors в Caribbean Club та Кис Кис в Atlas, підтвердили, що про карантин дізналися сьогодні з новин, а не були попереджені заздалегідь. Гурт X Ambassadors поки відтермінував на невизначену дату київський концерт.

Відповідь від CA Melnitsa Kyiv, в яких запланований виступ гурту Nothing But Thieves у Stereo Plaza:

“На цей момент немає офіційної постанови КМДА з детальним роз’ясненнями про значення, період, регламентацію карантинних заходів. А заяви окремих чиновників не мають статусу офіційного розпорядження. У зв’язку з цим наразі немає жодних юридичних підстав для відміни запланованих на березень концертів!”.

HMG відмовилися від коментарів, але переносів чи скасувань поки не планують.

Концертне агентство Icecream Promo повідомило, що вони переносять усі концерти та події заплановані на березень-квітень. Дати будуть оголошені потім.

Арт-центр Closer наразі не знає, чи будуть вони перенесені або скасовані вечірки та концерти. Тим часом, вечірка CXEMA відбудеться не 11 квітня, а 24 жовтня.

Гурт The Score скасував найближчі концерти з туру, в тому числі – у Києві.

Київський фестиваль Atlas Weekend випустив заяву про те, що вони не планують скасовувати фестиваль або переносити його на інші дати.

 

Нагадаємо, що наразі в Україні зареєстровано один випадок зараження коронавірусом – у Чернівцях.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024