Головна
>
Новини
>

Музиканти просять допомогти із закупкою корму для тварин, що живуть у літніх людей

Музиканти просять допомогти із закупкою корму для тварин, що живуть у літніх людей

Благодійний проєкт DOGMA, який популяризує непородистих собак та закликає брати домашніх травин із притулків чи вулиць, об’єднався із фондом допомоги самотній літнім людям Starenki. Їхня ціль – допомогти літнім власникам домашніх тварин із їжею для їхніх улюбленців. Разом вони запустили акцію #дайвлапу, яку підтримали українські музиканти.

#дайвлапу – акція, направлена на збір коштів на закупку корму для тварин, який буде додано до продуктових наборів для літніх людей. Це допоможе їм не виходити в магазин та позбавить необхідності ділитися з тваринками своєю їжею.

Серед зірок, які вже підтримали акцію – Аліна Паш, яка провела прямий ефір зі своєю кішкою Пинтею, а також Стасік зі своїм котом Бастером. На черзі прямі ефіри з alyona alyona, KRUTЬ, гурт YUKO, а також тату-майстриня Уляна Нєшева, яка розіграє безкоштовний сеанс у неї.

Підтримати акцію можна на сайті.

Нагадаємо, що торік ми спільно із компанією Uklon та благодійним фондом Happy Paw розповідали про песиків, які шукають дім. Вони у відео реагували на різні українські кліпи. Подивитися ці відео можна на тут або на нашому YouTube-каналі.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024