Головна
>
Новини
>

Дана Павличко стала CEO платформи United for Ukraine

Дана Павличко стала CEO платформи United for Ukraine

Українська видавчиня та директорка видавництва «Основи» Дана Павличко очолила платформу United for Ukraine, яка допомагає українцям за кордоном.

Платформу United For Ukraine заснували Ольга Хамама та Ніна Левчук через два дні після повномасштабного вторгнення. Вони запустили платформу з групою з 60 волонтерів. Невдовзі ініціатива перетворилась на структуровану волонтерську організацію.

«24 лютого моє життя повністю змінилося. Перший шок змінився на питання, що я можу зробити? Як я можу бути корисною для України?

Моєю основною пристрастю завжди було побудова найкращої України. Тож зараз я маю честь приєднатися до United For Ukraine на посаді генерального директора», — написала Павличко.

Зараз — це міжнародна неурядова організація, яка задовольняє невідкладні потреби України у наданні надзвичайної допомоги та консолідує дії для відновлення країни

UFU співпрацюють з експертами світового класу із кризового реагування, міжнародними юридичними компаніями, центрами юридичної допомоги біженцям та ключовими місцевими експертами. А відтак надають інформаційні послуги щодо імміграції, фінансової підтримки, житла тощо. А також низку безоплатних послуг: психологічну та юридичну допомогу, освітні послуги, підтримку в працевлаштуванні тощо.

Протягом останніх 7 місяців організаційними процесами платформи керували співзасновниці. Але з часом з’явилася потреба у побудові стійкої довгострокової організаційної структури. Тож команда представила СЕО United For Ukraine — це Дана Павличко.

Дана Павличко — лідерка думок, власниця видавництва Osnovy Publishing. Вона здобула ступінь магістра з публічної політики в Королівському коледжі Лондона, є членкинею Відбіркової комісії коледжу Об’єднаного світу в Україні та членкинею The Aspen Institute Kyiv. Входила до рейтингу «30 до 30» видання Forbes та до списку 10 найуспішніших людей віком до 30 років у журналі «Новое время».


Читайте також: У Multiplex можна переглянути українські фільми за 1 гривню

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024