Головна
>
Музика
>

У Києві пройде кемп для музикантів-початківців. Як долучитись? Оновлено дати проведення

У Києві пройде кемп для музикантів-початківців. Як долучитись? Оновлено дати проведення

25-27 травня у Києві вільна музична школа та творча спільнота DIM проведе свій перший навчальний DIM Camp. Це триденна подія для людей із невеликим досвідом у музиці, які отримають концентрований досвід навчання і творчості у живій взаємодії. В межах табору проведуть воркшопи від команди лейблу Enko, також буде live talk із Максом Нагорняком із Bezodnya Musiс та виступ Вані Брикульця.

Джерело: DIM Camp

В учасників буде можливість прожити три дні музиканта: покращити навички гри на різних інструментах, прокачати скіл сонграйтингу, створити гурт, поджемити, провести репетицію та перебороти страх виступу.

​​Організатори запрошують учасників з базовим вміння грати на музичних інструментах або співати, хто хоче спробувати нові для себе інструменти й навчитися грати прості партії на них і просто тих, хто шукає натхнення і творчу спільноту.

Де: SoundPlant, Skvo.Space, Будинок вчителя, «Хармс»
Квитки: за посиланням.

Оновлення від 20.05

Організатори кемпу повідомили, що у зв’язку з відключеннями електроенергії змушені перенести табір та перепланувати програму з урахуванням графіків відключень. Нові дати оголосять найближчим часом, слідкувати за оновленнями можна на сторінці DIM Camp та у соцмережах.


DIM — вільна музична школа, яка поєднує неформальне навчання від музикантів-практиків і творчу спільноту для розвитку. Людям, які тільки починають свій музичний шлях, DIM дає відчути себе музикантами з перших занять і джемів, а профі пропонує можливості для росту й обмін досвідом у колі однодумців.


Читайте також: Концерт «ОнліФанк» у Львові! ВІА «Квартирник» зіграє хіти української естради ХХ століття

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024