Головна
>
EP
>

Вийшов дебютний міні-альбом DIYana (екс-Яна Соуле)

Вийшов дебютний міні-альбом DIYana (екс-Яна Соуле)

Сьогодні, 7 грудня, DIYana, раніше відома як співачка Яна Соуле, випустила дебютний міні-альбом Бери, сияй на лейблі HitWonder. Він доступний на Apple Music, Spotify та YouTube Music.

«Бери, сияй – це я кажу насамперед самій собі. А заодно й багатьом іншим музикантам, які не бачать перспектив, але продовжуються творити, бо не можуть інакше. У наших реаліях важко лишатись вірній своїм мріям. Але якщо у результаті все виходить, то ти відчуваєш себе найщасливішою людиною на планеті», – розповіла про реліз DIYana.

Серед чотирьох треків альбому є і сингл Забери меня, мам!, який ми навіть додали до підбірки «Зорепад релізів». Наш редактор Артем Рісухин написав:

«Співачка пускає його тими ж самими стилістичними стежками, що й Луна, втім з більш живою подачею, ближче до того, що робить Kedr Livanskiy. Забери меня, мам! не намагається поринати в оригінальність, але знаходить її на шляху.»

Нагадаємо, що Яна Соуле – колишня учасниця шоу X-Фактор, в якому вона виступала під справжнім іменем Яна Дрюпіна. Її проект існував кілька років і навіть встиг випустити альбом Дайте Слово Яне (2015) та EP Трио (2017), обидва спродюсовані СЫРом.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024