Головна
>
Література
>

Дмитро Стретович йде з посади генерального директора Litosvita. Тепер проєктом керуватиме Марія Придьма

Дмитро Стретович йде з посади генерального директора Litosvita. Тепер проєктом керуватиме Марія Придьма

Дмитро Стретович йде з Litosvita як CEO та співвласник. Про це він повідомив 29 грудня на своїй фейсбук-сторінці. Тепер проєктом керуватиме його співзасновниця та директорка з маркетингу Марія Придьма.

Litosvita — школа творчого та професійного письма, заснована у 2013 році. Метою проєкту є підвищувати рівень літературної та креативної освіти в українському суспільстві. Реалізовують вони це за допомогою освітніх курсів, до яких залучають експертів та лекторів. За час існування більше 21 тисячі осіб проходили навчання в школі. 

«Усе це залишити – непросте рішення. Та попри все є інтуїтивне відчуття, що прийшов час. Загалом це здоровий процес у бізнесі, коли хтось його залишає на ринкових умовах і в хороших відносинах. Дякую дуже всім, хто долучився до побудови Litosvita: усім членам команди, лекторам, студентам, партнерам і всім, хто підтримав нашу справу. Нам вдалося. Бажаю Litosvita подальшого зростання і щороку підкорювати нові вершини. Власне що ми і робили постійно», — йдеться в повідомленні.

Дмитро Стретович — співзасновник і директор видавництва Pabulum, співзасновник Litosvita, координатор літературних і книжкових проєктів та співзасновник ГО «Культурний формат».

Дмитро зазначає, що Litosvita зараз на піку свого розвитку. Зростання за цей рік – на 66%, коли попередні п’ять років в середньому було по збільшення на 20-30%. У 2023 році проєкт взяв планку в більш ніж 4000 студентів на рік.

Частку проєкту купила Марія Придьма — співзасновниця та директорка з маркетингу Litosvita.

З початку повномасштабного вторгнення частину прибутку школа віддає на ЗСУ. За цей час уже придбали 3 авто і передали близько півмільйона грн на комплектування підрозділів.

Читайте також: Цього року в Україні побільшало видавців, а випуск книжкової продукції зріс на 73%

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024