Головна
>
Музика
>

Дует Dobryva випустив кліп на пісню Почуття

Дует Dobryva випустив кліп на пісню Почуття

Гурт Dobryva випустили кліп на пісню Почуття. Ця пісня про «неможливість розірвати остогидле замкнене коло, де вибір стоїть між емоційним та раціональним». Сингл увійде до майбутнього мініальбому гурту Наосліп.

Dobryva — електро-поп гурт з Києва. Учасники дуету — вокаліст Едгар Єнокян, який пише тексти та Євген Дзюба, який відповідає за музику та зведення.

Перший спільний трек випустили у 2021 році, але тоді музиканти ще не були дуетом. Згодом об’єдналися у Dobryva. Перший трек гурту — Дама платит, реліз був запланований на 8 березня 2022 року. Але музиканти зрозуміли, що робити треки російською мовою — безперспективна ідея, тому почали писати пісні українською.

Першим офіційним релізом стала пісня Тривога. Після цього, один за одним Dobryva випустили треки Місце під сонцем та Друг.

25 листопада гурт випустив свій перший офіційний кліп на нову пісню — Почуття.

Ліричний герой пісні страждає від нав’язливих думок та нерішучості, що заважають йому повноцінно жити. А кліп демонструє спотворення особи, яка не може зробити вибір; показує як невизначеність доводить героя до емоційного виснаження та підштовхує до жорстокості.

Відео зрежисирував Ілля Дуцик, відомий відеороботами для Oi Fusk та Тучі, разом з Ministerstvo  за підтримки культурного центру Arsenal XXII.

Трек увійде до майбутнього EP Наосліп. Окрім нього в альбомі буде ще три нові треки. Реліз альбому запланований на грудень.


Читайте також: Дивимося кліп на пісню «Душа народу» від Onuka

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024