Головна
>
Новини
>

У пабі “Docker’s ABC” відкрили музей речей рок-музикантів

У пабі “Docker’s ABC” відкрили музей речей рок-музикантів

24 квітня у київському пабі Docker’s ABC пройшло відкриття музею особистих речей і творів мистецтва рок-музикантів та діячів рок-культури – “Docker’s Rock n’ roll museum”.

IMG_3046

Серед експонатів представлені: лялька ручної роботи у вигляді Соні Сотник (радіоведуча на “Радіо Рокс”), бейсболка Олега Фагота Михайлюти (ТНМК), картина з портретом гурту Антитіла, костюм Сашка Положинського з кліпу МікрOFF/ONна перевірка (гурт Роллік’с і Тартак), контрабас гурту Mad Heads, сорочка Віталія Кириченко з кліпу Радіо твоє (Нумер 482), картина з портретом Сергія Кузіна, ковбойські чоботи з кліпу Trideo і червоний дред з виступу на українському відборі Євробачення-2017 Дизеля (Green Grey), бас-гітара Сергія Степаненко (Кому Вниз), календар з портретами українських музикантів “12 Музик” фотографа Олени Божко.

IMG_3118

“Відкриття музею рок н’ роллу для нас – віхова подія, яка є певним підсумком всієї нашої діяльності на даному етапі. Ми усвідомлюємо, як швидко плине час, багато інформації втрачається через свою ілюзорну буденність. Отже зафіксувати деякі події в сфері українського року – наш професійний обов’язок як рок-клубу.

Ми надзвичайно вдячні тим артистам, які за нашим першим покликом підтримали ідею – надали експонати, прийшли на відкриття музею та створили неймовірну творчу атмосферу своїми виступами в акустиці. Робота над музеєм триватиме, тож приходьте до нас, в Docker’s ABC – завжди буде щось нове і цікаве”, – коментує директор закладу Docker’s ABC, Світлана Яструбенко.

Відвідати музей “Docker’s Rock n’ roll museum” можна щодня з 12 години за адресою вулиця Хрещатик, будинок 15/4.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024