Головна
>
Новини
>

Надя Дорофєєва перепросила за аполітичність та співпрацю з Росією

Надя Дорофєєва перепросила за аполітичність та співпрацю з Росією

Українська співачка Надя Дорофєєва 12 грудня розмістила в своєму інстаграмі пост, у якому вибачилася за свою аполітичність до повномасштабного вторгнення та визнала, що була неправа, коли співпрацювала з Росією.

За словами самої Дорофєєвої, це сталося після перегляду «шматочку влога про російські серіали і фільми, які ми раніше дивились, а ля кадети, няня віка тощо. В одному з них 4 роки назад грала пісня «Время и Стекло»». Судячи з усього, мова йде про відео каналу «Загін Кіноманів» — Україна в російських фільмах. Після 2014 року.

У своєму дописі співачка визнала, що співпрацювала з Росією та намагалися бути «аполітичною», а також попросила вибачення та зізналася, що була «інфантильною та безвідповідальною».

«За цей рік я усвідомила 3 речі: 1. росія – країна-злочинець, яка порушує права українців не 9 місяців, не 8 років, а сторіччя поспіль 2. Мистецтво не буває аполітичним. 3. Мені прикро, що я в будь якій формі коли-небудь співпрацювала з їхнім ринком і не розуміла, що співпрацюю зі злом. Мені шкода, що я не осягнула всього цього раніше», — написала Надя.

Скріншот з інстаграму Наді Дорофєєвої

На пост Дорофєєвої звернув увагу автор «Загону кіноманів» Віталій Гордієнко. Він зазначив, що підтримує співачку.

Нагадаємо, що аж до початку повномасштабного вторгнення Надя Дорофєєва в межах сольного проєкту DOROFEEVA випускала музику переважно російською мовою. Також потрапила у низку скандалів. Наприклад, 2020 року вона зняла кліп на мості над Алеєю Небесної Сотні, чим викликала шквал критики.

Цього місяця у співачки вийшов перший спільний трек із Мішею Кацуріним Щоб не було.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва народилася в Сімферополі. А в період з 2010 по 2020 рік була однією з учасниць дуету «Время и Стекло».

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024