Головна
>
EP
>

Гаражний інді-рок гурт Drama Queen випустив дебютний міні-альбом у співпраці з Петром Чернявським

Гаражний інді-рок гурт Drama Queen випустив дебютний міні-альбом у співпраці з Петром Чернявським

LiRoom LiRoom
30 Березня, 2017

Сьогодні, 30 березня, вийшов дебютний міні-альбом гурту Drama Queen – Силою Думки. Саунд-продюсером альбому став Петро Чернявський, відомий за співпрацею з Океан Ельзи, Земфірою, Діаною Арбеніною тощо. Гурт позиціонує себе як гаражний інді-рок. Платівка була записана на студії LipkyZvukoZapys. Інженером став Вадим Лазарєв, також відомий як учасник гурту 5 Vymir.

До EP увійшло 6 треків українською мовою. Автори пісень – співзасновники групи Павло Дудар (вокал, клавіші) та Стас Соколовський (гітара). Окрім них в записі також брали участь Дмитро Сехно (бас-гітара) і Максим Тхорик (ударні).

“Саме тому музиканти колективу в співпраці з продюсером зійшлися в прагненні надати альбому максимально живе і зухвале звучання: вінтажні органи, українська лірика, мелодiка, пульсація, звабливий гiтарний саунд – завдяки чому, у поєднанні з ретельною і кропіткою роботою над звуком, команді вдалося зробити пластинку свіжою, цікавою і подекуди досить самобутньою”, – пишуть учасники гурту.

Петро Чернявський так прокоментував вихід платівки: “Побільше б було таких нових гуртів! У нас багато в чому співпадають смаки у музиці, ми намагаємося постійно шукати нове, завдяки чому ми й стали тими, ким ми є. До того ж їх тексти широко виходять за рамки “кров-любов-знов-немов”, а у студії вони, як виявилося, можуть іноді ввалити так, що мало на видасться, при цьому будуть за кадром залишатися тихими і вихованими киянами”.

Нагадаємо, що минулого року сольний проект Чернявського Peter and the Wolves випустив повноформатний альбом Mojo Diet.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024