Головна
>
Новини
>

Сергій Міхалок розпочав роботу над новим електронним проектом Drezden

Сергій Міхалок розпочав роботу над новим електронним проектом Drezden

Сергій Міхалок анонсував новий електронний проект, який матиме назву Drezden. Реліз дебютного альбому на жива презентація заплановані на вересень 2018 року.

Відомо, що у проект залучено фронтмена гурту Brutto Сергій Міхалок, гітарист Океану Ельзи Володимир Опсеніца та саундпродюсер Віталій Телезін. Над візуальним оформленням працюють український фотограф Сергій Сараханов та білоруський режисер Володимир Нефедов.

«Я – прихильник New wave, Neue Deutsche Welle та електронної музики з юності. Слухав New Order, Front 242, The KLF, Nena, Joachim Witt та інші. Відвідуючи концерти Laibach і Nitzer Ebb, мріяв створити свою електронну групу багато років. Зараз я знайшов час і найталановитіших соратників для втілення мрії. Ми закінчуємо роботу над першим альбомом DREZDEN – я народився в цьому місті у 72-му році, коли весь рух тільки починався, тому назва не повинна нікого дивувати, – прокоментував Міхалок. – За стилем – це еклектичний сплав з The Cure, Wolfsheim і Олексія Вишні. А за текстами – алюзії на найулюбленіших моїх письменників Філіпа К. Діка, Вільяма Гібсона і Брюса Стерлінга. Загалом – New Belorussia Welle і Пост-радянсько-кібер-панк! Ми не претендуємо на глобальне охоплення і загальну любов, але боюся цього не уникнути!».

Поки що слідкувати за проектом можна через сторінку в інстаграмі.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024