Головна
>
EP
>

Дивимося кліп та слухаємо дебютний міні-альбом від мультиінструменталіста DROFA

Дивимося кліп та слухаємо дебютний міні-альбом від мультиінструменталіста DROFA

Минулого тижня український сінгер-сонграйтер DROFA випустив свій дебютній міні-альбом Believer. До платівки увійшло три треки та інтро. Дві пісні написані українською мовою. Сьогодні DROFA презентував відео на заголовну пісню з EP – Believer. Трек було створено за участі саунд-продюсера Morphom.

Олег Дрофа вже більше 10 років пише пісні відомим артистам. У 2012 він написав трек High Time To See Ukraine гурту СКАЙ, який став промо України на Євро 2012. У тому ж році вперше з’явився його сольний проект DROFA та перший кліп на пісню Colors.

Кліп на пісню Believer знімали в залі першого в історії України панорамного кінотеатру “Кінопанорама”. Перші кадри запуску плівкового кінопроектора допомагав знімати найстарший кіномеханік у Києві – 80-річний Володимир Мак.

“Я почав писати пісні років у 14, як тільки розібрався, як їх записувати. Спочатку на диктофон, потім уже на комп’ютер. Пісня Believer нагадує мені про моє дитинство, коли я мріяв бути, як Марті Макфлай та мандрувати у часі на літаючому Делоріані. У кліпі ми хотіли передати саме цей стан – коли ти молодий і так сильно мрієш, що взагалі не бачиш ніяких кордонів та перешкод” – розповів Олег.

Послухати дебютний міні-альбом артиста можна на стримінгових сервісах, а також на SoundCloud.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024