Головна
>
Відео
>

Друга Ріка екранізували сингл «Ти є Я»

Друга Ріка екранізували сингл «Ти є Я»

Сьогодні, 11 жовтня, гурт Друга Ріка презентував кліп на пісню Ти є Я. Це останній презентований сингл з майбутньої платівки Піраміда.

«Якщо серйозно, то мені ця історія нагадала дещо з особистого життя. Гаразд, майже все. Я не маю морального права видавати подробиці, але, якоюсь мірою сюжет пісні – це частина мого життя. Хоча, як і будь-яка інша пісня, ця також починалася банально – з любові…», – прокоментував Валерій Харчишин.

Режисеркою відео стала Анна Бурячкова, яка до цього працювала з гуртами Brutto та Panivalkova, а також співаком Constantine.

«Усе, що трапляється з нами, лишає на нас свої відбитки. Усі близькі люди лишаються відображенням у наших очах. Іноді ми розчинюємося в інших настільки, що втрачаємо себе. Тоді ж ми починаємо дивитися на світ очима інших людей, і вже не можемо впізнати власне відображення у дзеркалі», – розповіла режисерка.

Сингл Ти є Я ввійде до лонгплею Піраміда, реліз якого заплановано на кінець 2017 року. Це буде перший за три роки альбом гурту. Нагадаємо, що раніше Друга Ріка презентували сингли Ангел та Монстр.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024