Головна
>
Новини
>

Експериментальний музикант Yves Tumor виступить в Києві

Експериментальний музикант Yves Tumor виступить в Києві

Американський експериментальний музикант Ів Тюмор вперше приїде в Україну з сольним концертом. Виступ відбудеться 20 червня 2022 року в київському Bel Etage.

Ів Тюмор (справжнє ім’я – Шон Бові) експериментує з сучасним мистецтвом і цим розкриває свій внутрішній світ: в його творчості співіснують рок, поп, психоделіка та електроніка. І все це дуже гармонійно.

Тюмор почав творчий шлях ще у 2010-их. Тоді у рідному штаті Флорида йому не вдавалось зібрати хоча б маленький зал, бо його треки зовсім не цікавили публіку. Але музиканту було байдуже і він продовжив наполегливо працювати.

У 2016 році Ів Тюмор дебютував з альбомом Serpent Music. Після чого критики почали порівнювати музиканта з Джеймсом Ферраро та Діном Блантом.

В 2018 Ів Тюмор з альбомом Safe in the Hands of Love увійшов в топ-50 найкращих альбомів року за версією американського медіа Pitchfork.

Далі — ще експерименти зі звучанням та його подачею. Так, у 2020 світ побачив  Heaven To A Tortured Mind, який The Guardian називали геніальним і визнали Альбомом тижня.

«Надзвичайний: експериментальний, здатний до будь-якого жанру, з внутрішньою логікою, що впливає на зміни настрою.[…] Тут потрібна справжня майстерність. щоб придумати щось, що звучить цілісно, ​​перемикаючись між багатьма стилями», – йшлось тоді в рецензії журналіста Алексіса Петрідіса.

«Альбом вийшов неординарним, по-справжньому експериментальним: в ньому одночасно і хаос з музичних напрямків, і внутрішній порядок, що прослідковується у змінах настроїв від треку до треку», – йдеться у пресрелізі.

І вже 20 червня 2022 року шанувальники з України зможуть почути Ів Тюмора наживо.

Нагадаємо, що в липні до столиці з концертом приїде ісландський мультиінструменталіст Ólafur Arnalds.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
20 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024