Головна
>
Анонси
>

Лейбл Enko влаштовує Urban Music Conf про музичний бізнес

Лейбл Enko влаштовує Urban Music Conf про музичний бізнес

Лейбл Enko святкує свою першу річницю конференцією Urban Music Conf про бізнесову сторону музичної індустрії. Організатори хочуть допомагати музикантам, що тільки починають свій творчий шлях, будувати із кар’єри шоубізову історію. Захід почнеться 16 жовтня о 09:00 в Ubi

У межах Urban Music Conf пройдуть лекції, панельні дискусії, job session та сеанси нетворкінгу. Особливо корисною для молодих музикантів стане можливість особисто передати демозаписи власнику лейблу, Івану Клименку

Спікерами конференції стануть alyona alyona, Yarmak, Kalush, Михайло Ясинський, Morphom, Jerry Heil, Дмитро Сидоренко, Григорій Фатьянов та інші учасники індустрії. Дізнатися більше про спікерів можна на сайті лейблу.

Усі вилучені гроші з продажу квитків на конференцію будуть витрачені на музичні інструменти для дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей, а також організацію майстер-класів для них від Enko. Зокрема, лейбл планує в майбутньому розвивати напрям залучення дітей до музичної індустрії та проводити музичні табори для них.


Після денної програми дійство перенесеться на афтерпаті до клубу Atlas, де відбудеться вечірка з приводу Дня народження Enko. Там виступлять alyona alyona, Kalush, Skofka, а також буде представлений новий артист лейблу. На афтепаті запрошуються усі власники квитків.

Детальна погодинна програма буде викладена згодом у соцмережах лейблу, а квитки можна придбати за лінком.

Читайте також колонку Івана Клименка про те, як «розкрутити» артиста

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024