Головна
>
Новини
>

Проєкт EVE8 починає третій сезон онлайн-стрімів

Проєкт EVE8 починає третій сезон онлайн-стрімів

EVE8 готує новий сезон стрімів українських електронних артистів, який буде присвячений темі екології та природним пам’яткам.

Історія проєкту EVE8 розпочалась понад два роки тому. Тоді команда платформи на постійній основі влаштовувала стріми діджеїв Західної України, насамперед зі Львова. Метою було популяризувати локальну сцену серед шанувальників електронної музики.

Рік тому EVE8 запустити у рамках другого сезону крос-секторальний проєкт — 10 повномасштабних трансляцій українських андерграундних діджеїв та лайв-артистів на фоні пам’яток архітектури.

Мета проєкту була проста: не тільки продемонструвати якісну українську електронну музику, а і розповісти про далеко не всім відомі архітектурні місця. Організатори намагались дати поштовх місцевому туризму та підняти проблеми збереження культурної спадщини.

Вже зараз матеріали другого сезону, з поміж яких виступи Stanislav Tolkachev, Koloah, MANU & KRUTЬ, Bejenec та Monoconda, доступні на youtube-каналі EVE8, а також у мережі онлайн-кінотеатру MEGOGO.

Команда проєкту оголосила про старт третього сезону. Він цього разу буде присвячений унікальним природним пам’яткам та темі екології. Це все відбуватиметься у тандемі з українськими електронними музикантами.

Всього у рамках сезону заплановано п’ять стрімів з унікальних локацій: Бакота у Дністровському каньйоні, Рожеве озеро у Херсонській області, острів Джарилгач, гора Піп Іван Чорногірський та острів Зміїний.

Перший ефір відбудеться 4-го липня, тоді харківський дует Komponente & Kurilo презентуватиме свою нову лайв-програму у Бакоті. Це мальовнича затока за неподалік від Кам’янця-Подільського. Komponente & Kurilo — електронні артисти та музичні продюсери, що давно зарекомендовували себе на українській та європейській сценах. До того ж вони розвивають власний вініловий лейбл Trance Pandemic.

Організатори обіцяють вже за тиждень представити наступного учасника проєкту та інтерактиви, які чекають на глядачів.

Третій сезон EVE8 реалізується за підтримки Українського культурного фонду.


Читайте також про другий сезон проєкту EVE8.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023