Головна
>
Музика
>

«Festivals For Ukraine Toolkit»: UAME та Yourope створили посібник для організаторів фестивалів

«Festivals For Ukraine Toolkit»: UAME та Yourope створили посібник для організаторів фестивалів

Всеукраїнська Асоціація Музичних Подій (UAME) спільно з Yourope випустила посібник, аби допомогти організаторам фестивалів використовувати свої заходи для популяризації та поширення інформації про важливі ініціативи, такі як збори коштів і підвищення обізнаності щодо соціальних проблем.

Фото: UAME Новини/Telegram

«Для нас цей посібник є підтвердженням сили музики та можливістю віддячити чудовій фестивальній спільноті, яка нас підтримувала. Ми сподіваємось, що наш досвід та поради щодо співпраці з фестивалями для підвищення обізнаності та збору коштів для України надихнуть на ще більше дій у цій галузі та матимуть ще більший позитивний вплив на світ, в якому ми живемо», — каже менеджер з партнерств UAME та редактор посібника Влад Яремчук.

Посібник «Festivals For Ukraine» розробили в межах трирічного проєкту Yourope «Future-Fit Festivals» (3F). Інструменти, представлені в цій публікації, були протестовані та впроваджені ініціативою «Music Saves Ukraine» з моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну на початку 2022 року. За цей час команда співпрацювала з понад 60 фестивалями та музичними конференціями.

Посібник містить покрокові інструкції, тематичні дослідження та поради щодо реалізації різних схем і заходів у межах фестивалів та інших культурних подій. Він є безплатний та доступний для перегляду онлайн або завантаження у форматі PDF за посиланням.

Посібник складається з загальної інформації про Yourope, їхню соціальну ініціативу Take A Stand, а також про ініціативу UAME «Music Saves Ukraine» та їхню місію. Основна частина складається з розділів про інструменти фандрейзингу та підвищення обізнаності, такі як: букінг артистів, дискусійні панелі та доповіді, спеціальні виступи, переробка пляшок, благодійний мерчандайз, аукціони та розіграші тощо. Остання частина розповідає про спеціальні проєкти, такі як «Music Ambassadors Tour» та «Pohoda Loves Ukraine», які разом із співпрацею з фестивалями допомагають «Music Saves Ukraine» просувати свою місію зі збору коштів та підвищення обізнаності щодо України.


Читайте також: Злочин, який чомусь не розслідують. Як «Дім за склом» Тараса Дроня показує кризу жанрового кіно в Україні

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024