Головна
>
Відео
>

Fontaliza презентували кліп про ефект «зіпсованого телефону» у стосунках

Fontaliza презентували кліп про ефект «зіпсованого телефону» у стосунках

Сьогодні, 20 квітня, гурт Fontaliza презентував кліп на пісню Повільний рок-н-рол. Це перший сингл з майбутнього четвертого альбому, реліз якого заплановано на осінь цього року.

Режисеркою відео стала Анастасія Ковальчук. «В цьому відео ми розповідаємо історію стосунків молодої пари мовою театральної пластики. Для зйомок Повільного рок-н-ролу ми задіяли хореографа, режисера та акторів театру і провели десятки репетицій разом із музикантами. Fontaliza — круті, бо готові вчитися новому, працювати до пізньої ночі, ставати кращими, а це — найважливіше», — розповіла вона. Підготовка до зйомок тривала півтора місяця.

«Зйомка відео на пісню Повільний рок-н-рол стала для нас новим і захоплюючим досвідом. Складність полягала в тому, що кліп ми мали зняти двома безперервними кадрами, перенести на екран театральну виставу. Тому актори мали працювати як один єдиний організм. Якщо хтось помилявся, доводилося все знімати знову, — розповів Павло Холошев. — Варто відзначити круту роботу режисера кліпу Насті Ковальчук. Нам дуже сподобалася її ідея, але ми дуже хвилювалися щодо складності втілення її в життя. Несподіваним ускладненням стала сцена фінального поцілунку. Це були вже останні хвилини зйомок і всі були виснаженими і на нервах. Виявилося, що цілуватися на камеру непросто, щоб це виглядало красиво, прийнятно й естетично».

Фото: Ольга Третьякова

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024