Головна
>
Музика
>

«Ууу, гаддеміт, я так хотіла викупати твої теми»: що відомо про виконавицю Gezweirdo?

«Ууу, гаддеміт, я так хотіла викупати твої теми»: що відомо про виконавицю Gezweirdo?

16 червня Gezweirdo випустила пісню Гаддеміт. Це перший українськомовний трек виконавиці на платформах і він настільки завірусився у тіктоці, що ми вирішили дізнатися про Gezweirdo трохи більше.

Gezweirdo (Гізвірдо) — виконавиця та авторка пісень Владислава Лепшина. Судячи зі стримінгових платформ, Gezweirdo дебютувала у 2019 році. У червні 2023 року у тіктоці завірусився сніпет треку Гаддеміт. Окрім того, що на цей звук зняли понад 19 тисяч відео, Владислава вже встигла заспівати пісню разом із Монатіком на концерті «ART Оборона» у Чернівцях.

@monatik.official

Заспівали разом з @gezweirdo_ #гаддеміт на концерті #ARTОборона в Чернівцях #MONATIK #Монатік

♬ original sound – Dmytro Monatik

Що таке Гаддеміт?

Gezweirdo пояснює, що гаддеміт — це стан, коли кожного дня думає, що можна було інакше, але інакше бути не могло і з цим треба змиритися. 

«Гаддеміт — це коли все навколо змінюється настільки, що тобі страшно від думки, що щось в житті ти не можеш. Гаддеміт — це коли тобі настільки погано, що залишається лише ввімкнути улюблену пісню і танцювати. Це коли обертаєшся назад розумієш, що впорався».

@gezweirdo_

Що для вас ГАДДЕМІТ?

♬ ГАДДЕМІТ – gezweirdo_

Що ще відомо про виконавицю?

Владислава працює із компанією Best Music. Як вказано у них на сайті, це self-made артистка: «Вміння писати двома мовами одночасно дійсно варте уваги. Пронизливі тексти нікого не залишають байдужими». 

Відомо, що до початку повномасштабного вторгнення Владислава активно працювала із російським ринком. Писала текст пісні для Анни Сєдакової, просувала свою музику через Warner Music Russia (наприклад, трек Чай) і співала російською.

Напередодні повномасштабного вторгнення Росії Gezweirdo випустила трек Тупак, а 23 лютого зробила про це допис у соціальні мережі Вконтактє.

Співати російською Влада продовжила і після 24 лютого 2022 року, як і ділитися своєю творчістю у ВКонтактє. 

У грудні 2022 року вона випустила трек Мосты, над яким працювала разом із саундпродюсером Вадимом Алхутовим. А в січні 2023 поширювала цей трек у ВК. Пісню випустили через агенцію oddee music.

Наразі Гаддеміт — єдиний українськомовний трек виконавиці на стримінгових платформах, хоча у своїх соцмережах виконавиця також публікувала уривки треку На марсі.

Випускова редакторка LiRoom Яна Ільків запитала у Владислави більше про її кар’єру, Гаддеміт у дуеті з Монатіком, російськомовні треки та їх поширення у ВКонтактє після початку повномасштабної війни, але виконавиця сказала, що наразі не дає інтерв’ю.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024