Головна
>
Новини
>

У Києві закривається клуб Sentrum

У Києві закривається клуб Sentrum

Вчора на офіційній сторінці Sentrum у Facebook з’явилось оголошення про закриття концертного майданчика. Робота клубу буде припинена з 1 січня 2018 року.

Офіційна причина закриття: «Минулого тижня власник будівлі повідомив, що після Нового Року наше приміщення буде зачинено на реконструкцію під офіси, яких, так виходить, не вистачає у Києві. В нас немає іншого виходу, крім пошуку нової локації.»

Клуб Sentrum існував чотири роки і за цей час там пройшло понад 300 концертів, 50 з яких вперше відбувались саме в Києві. Окрім цього Sentrum став місцем проведення кількох вечірок, pre-party найбільшого європейського фестивалю Sziget, триб’ют концертів та фестивалів.

Організація Sentrum обіцяє, що наступного року Sentrum відновиться на новій локації: «Ми не прощаємось, а кажемо: “До зустрічі!” Десь в іншому місці, з новими ідеями, новими концертами. Постараємось зробити все ще краще ніж було. І, звичайно, ви будете першими, кого ми запросимо в гості! Яке в гості? Додому з назвою SENTRUM».

Усі концерти, які було заплановано у Sentrum, на наступний рік не скасовуються, а переносяться на інші концертні майданчики. Слідкуйте за оголошеннями організаторів на сторінках івентів у Facebook.

Фото: Facebook

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
21 годину тому
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024