Головна
>
EP
>

Співачка GROZA випустила міні-альбом «Интроверт» та кліп на головну пісню з нього

Співачка GROZA випустила міні-альбом «Интроверт» та кліп на головну пісню з нього

Сьогодні, 19 квітня, співачка GROZA презентувала свій другий міні-альбом Интроверт. Він вже доступний на усіх стрімінгових платформах.

Насправді про концепт міні-альбому та меседж, який хоче донести GROZA, найкраще розповідає сама співачка:

«Коли у 80-х знімали фільми про майбутнє, показували космос та супертехнологічний світ. Але який там космос, якщо наше суспільство досі не навчилось нормально сприймати лисих дівчат? Ми досі живемо у полоні стереотипів, де дівчина має бути довговолоса, а хлопець короткостриженим. Дівчина має ходити на підборах, а хлопець у кедах. Думаю, що це неактуально. Я дівчина і я можу мати будь-яку зачіску чи носити будь-який одяг. Я можу присвятити себе материнству, а можу – мистецтву. Можу бути екстравертом на сцені та інтровертом у своїй студії. Я можу висловлювати свої почуття та емоції будь-яким приємним мені способом. Я створюю власний світ зі своїми правилами.»

Усього на платівці зібрано чотири треки та інтро. Одночасно із релізом Интроверта, GROZA випустила і відео на заголовну пісню. Як і над більшістю своїх кліпів Ірина працювала над ним зі своїм чоловіком – кліпмейкером Валентином Гросу.

«Я вже не пам’ятаю, хто із нас придумав образ для кліпу – дівчину, яка пише музику, а потім слухає її увесь день, гуляючи містом та не помічаючи нікого навколо. По суті, це й не образ ніякий, просто я у ролі самої себе», – пояснила GROZA.

Нагадаємо, що Groza – це проект співачки Ірини Грози із творчого об’єднання ЛЕЙБЛ. Загал може пам’ятати її за участю у сьомому сезоні шоу «Голос країни».

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024