Головна
>
Новини
>

Телеканал М2 назвав півфіналістів конкурсу “Хіт-Конвеєр”

Телеканал М2 назвав півфіналістів конкурсу “Хіт-Конвеєр”

Сьогодні, 17 травня, телекана М2 назвав півфіналістів конкурсу “Хіт-Конвеєр”. Серед півфіналістів такі гурти, як Правиця, LatexFauna, Morphom, Женя і Катя, НастяЗникає та інші.

Повний перелік півфіналістів виглядає наступним чином: DeMira, Софія Тарасова, LETAY, КІМА, Online, DI (Королюк Діана), БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, Люм’єр, LATEXFAUNA, Правиця, Natalie Papazoglu, Юркеш, RISON, КОСТЬ, Восьмий День, Валерия Садовская, Тріно х A la Fume, DA-SH, Полюси, Бабак, Joryj Kłoc, ХАС, МІЯ, JOIRA, Repost, Morphom, PABLO, Viktoria Veliko, The ВЙО, ILLARIA, Десятий, Патроничі, Transylvania band, М.Тюссо, Мойшанський, Martovi Orchestra, НастяЗникає, PANCHYSHYN, Веселі Стаканчики, NIKITIN, The Frunk, Женя і Катя, Cтародумова Аліна, Paulman, Юра Самовілов, KarmaJam, БУК, Navkolo Kola, Слава Колодяжний, Курасов Владислав та Аліна Башкіна.

“Хіт-конвеєр” – це конкурс української пісні. До учасі в конкурсі приймались пісні українською, що були записані протягом року і не мають кліпу. Як розповідають організатори, основна задача конкурсу — створення механізму підтримки та розвитку української сучасної популярної музики.

За правилами конкурсу пісні півфіналістів будуть презентовані на YouTube глядачам. Після цього на закритих прослуховуваннях, що пройдуть з 15 по 20 червня, буде відібрано 12 фіналістів, які будуть змагатись на Гала Шоу 24 серпня на Співочому Полі. Переможець отримає зйомку кліпу та його подальшу ротацію на каналі М2.

Нагадаємо, що минулого року конкурс “Хіт-конвеєр” виграв гурт PATSYKI Z FRANEKA з піснею VasЯ OMG.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024