Головна
>
Музика
>

У «Дії» триває голосування за склад журі «Дитячого Євробачення». Серед номінантів — Олексій Бондаренко

У «Дії» триває голосування за склад журі «Дитячого Євробачення». Серед номінантів — Олексій Бондаренко

16 жовтня у мобільному додатку «Дія» стартувало голосування за склад Національного журі України на Міжнародному пісенному конкурсі «Дитяче Євробачення — 2023». Триватиме воно до 22 жовтня. Нині у списку кандидатів є 9 представників музичної індустрії, серед них — головний редактор Лірум Олексій Бондаренко, співачка Тоня Матвієнко, комік та шоумен Юрій Ткач та інші. Загалом до складу журі мають обрати п’ятьох представників. У «Дії» оберуть трьох дорослих членів журі, а Суспільне призначить двох представників від дітей.

Члени журі голосуватимуть за учасників з інших країн у фіналі Дитячого Євробачення в Ніцці.

Кандидати у списку на голосування:

Fiїnka — співачка, акторка й авторка пісень. Фіналістка Національного відбору на Пісенний конкурс Євробачення-2023. Виконавиця популяризує гуцульську культуру.

Laud — представник української R&B сцени. Фіналіст проєкту «Голос країни». Автор і виконавець хітів Вигадав, У цю ніч, 2 Дні та інших пісень. Номінант музичних премій Yuna та «Золота жар-птиця».

Skylerr — співачка й авторка пісень. Виконавиця пісні Вечорниці (Добрий день Everybody). Учасниця Національного відбору на Євробачення-2023, талант-шоу «X-Фактор» та переможниця вокального проєкту «Співай як зірка». 

Олексій Бондаренко — музичний оглядач, засновник і головний редактор медіа про нову українську культуру «Лірум». Очолює медіа понад 11 років, за цей час був дописувачем понад десяти українських і закордонних видань. 

Влад Дарвін — продюсер, виконавець й автор пісень. Багаторазовий номінант і володар премії Yuna, номінант національної музичної премії «Золота жар-птиця». Пісні його авторства увійшли до репертуару багатьох українських артистів.

Тоня Матвієнко — заслужена артистка України. Співачка, яка має автентичний тембр голосу. Посіла 2-ге місце у проєкті «Голос країни» (1-й сезон). Гастролювала у десятках країн світу, випустила два альбоми та понад 30 синглів.

Мирослава Салій — співачка, співзасновниця освітньої фольк-студії «Правиця». Викладачка вокалу з 15-річним досвідом, засновниця навчальної студії «Музичний простір СПІВ». Членкиня журі Національного відбору на Дитяче Євробачення-2022.

Юрій Ткач — комік та шоумен. Актор ситкому «Одного разу під Полтавою» та ведучий шоу «Я люблю Україну». Учасник проєктів «Танці з зірками», «Розсміши коміка», «Маскарад» та «Ліпсінк Батл», тренер комік-шоу «Ліга сміху» (2018-2020).

Олена Тополя (Alyosha) — співачка, композиторка й авторка пісень. Представниця України на Євробаченні-2010 в Осло. У доробку виконавиці — п’ять студійних альбомів і понад 10 престижних премій.

Проголосувати за одного з кандидатів можуть всі охочі віком від 14 років. Для цього потрібно зайти в застосунок «Дія» та в розділі «Послуги» обрати «Опитування». За результатами опитування буде обрано трьох членів журі. Хто увійде до суддівського складу, стане відомо 26 листопада, у день фіналу Дитячого Євробачення.

Додамо, фінал Національного відбору на Дитяче Євробачення-2023 відбувся 1 жовтня. Переможницею відбору, яка представить Україну на 21-му Дитячому пісенному конкурсі в Франції стала 9-річна Анастасія Димид з піснею Квітка.

Також нині триває прийом заявок від артистів, які хочуть взяти участь у Нацвідборі на «Євробачення 2024». Триватиме він до 22 жовтня.


Читайте також: 10 українських митців зможуть отримати стипендії на творчі проєкти

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024