Головна
>
LP
>

Учасник гурту Глава 94 презентував сольний репальбом про «навколишнє гівно»

Учасник гурту Глава 94 презентував сольний репальбом про «навколишнє гівно»

Львівський реп-виконавець Гоня, учасник гурту «Глава 94», презентував сольний альбом під назвою Саботаж, а також два кліпи на його підтримку. Його можна послухати на всіх стрімінгових сервісах.

«Мій саботаж – не про протест. Це не спроба з кимось, чи з чимось, повоювати. Він про те, що я, відмахуючись від всіх порад, – як правильно створити «успішний реліз», про що «правильно» писати, аби сподобатись слухачу, – просто зробив альбом про себе. Розповів про те, що я пережив, що відчуваю і як думаю. І мені байдуже, чи вподобає ця вся «знаюча» публіка мою музику. Мій Саботаж для тих, хто знає мене, для тих, хто зі мною від початку і досі. І буду радий, якщо хтось захоче вслухатись трохи глибше і знайде для себе щось своє. Чи, навіть, просто зрозуміє те, про що я говорю. Саботаж – це егоїстичний реп про репера і його бачення навколишнього гівна», – розповів реп-музикант.

Також Гоня випустив два кліпи – Добрий День та Інтро.

Нагадаємо, що реп-формація Глава 94 – це один із тих проєктів, яку рекомендувала для прослуховування львівська організаторка концертів Ляна Мицько. Про це вона розповіла у нашому матеріалі про 9 організацій з усієї України, які підтримують локальну музичну культуру. Прочитати його можна тут.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024