Головна
>
Новини
>

Ingret про порівняння з Монеточкою та київський сольник

Ingret про порівняння з Монеточкою та київський сольник

Ingret зіграє сольний концерт у київському ресторані Курені 15 вересня. Вхід на виступ — вільний. Напередодні концерту ми поставили їй кілька бліцпитань.

Ти перенесла дату концерту, чому?

Я перенесла концерт через те, що один учасник з мого колективу захворів, на превеликий жаль. Оскільки за кілька днів будь-який інший музикант не зміг би вивчити стільки пісень і процесів, нам довелося перенести концерт, щоб знайти заміну і встигнути підготуватися.

Готуєшся до сольника, це твій перший досвід?

Звичайно, готуюся, дуже переживаю. Я вже виступала з сольними концертами, досвід не перший, але хвилююсь так, як вперше. І так кожен раз.

Що ти робиш для підготовки?

Для підготовки ми багато репетируємо з командою. Оскільки склад трохи змінився, з’явилася нова людина, нам потрібно багато репетирувати, чим ми й займалися.

Це буде новий альбом або старі пісні?

Будуть пісні з мого першого альбому, а також з майбутнього, який ще не вийшов. Тому є особливі привілеї відвідати концерт.

Курені — зараз модний майданчик для київської публіки. Останнім часом все більше інді-тусовка або електронна. Що тобі ближче?

Я дуже різна. Раніше я не зовсім сприймала електронну музику, але вже рік, як можу відмінно покриватися під такий формат. Але любов до інді-музики абсолютно нікуди не поділася. Все залежить від мого настрою.

Тебе порівнюють з Монеточкою. Як ти сама на це реагуєш? Хто для тебе приклад у музиці?

Так, є таке. Не скажу, що часто, але чула, і, якщо чесно, нормально реагую. Тексти у неї кльові. Музика досить таки симпатична, тому реагую нормально, приємно.

 Твій ритуал, який допомагає налаштуватися «на хвилю»?

Хвиля для мене це і Ты лишь волна (останній сингл співачки), і настрій на виступ, вайб. Це «хвиля» — це концерт, це моє. Мені допомагає налаштуватися мовчання і медитація. Найчастіше в день концерту я мало розмовляю. Може здатися, що я чимось незадоволена, але це не так. Я збираюся свою енергію для того, щоб подарувати її на сцені своїм слухачам.


Нагадуємо, Ingret – випускниця шоу «Голос Країни» та учасниця Нацвідбору на Євробачення. Після його завершення співачку підписав лейбл Потапа Mozgi. Тоді ж вона презентувала дебютний альбом Не спи. Минулого року співачка залишила лейбл та розпочала незалежну кар’єру. Нещодавно вийшов її перший трек після закінчення співпраці з MozgiТы лишь волна.


Читайте також наше велике інтерв’ю з Ingret

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023