Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп Ingret на трек «Щось загорілось»

Відео дня: дивимося кліп Ingret на трек «Щось загорілось»

8 березня Ingret презентувала кліп на новий трек Щось загорілось, в якому розповідає про несподіване кохання, яке виходить за межі звичайних очікувань. Режисеркою відео стала Анна Гоман.

«Я подорослішала, я вже не дівчинка, яка співала дивні пісні, а жінка, що несе в собі світло. У своїй сьогоднішній творчості я піднімаю тему жінки, її роль у суспільстві та під час війни, її внутрішні переживання та зовнішні прояви», — описує реліз Ingret.

У Щось загорілось виконавиця ділиться власними внутрішніми переживаннями та боротьбою зі своїми духовними переконаннями. За допомогою лірики вона відображає внутрішній душевний лабіринт дівчини, що шукає кохання. 

У кліпі розповідається історія жінки, яка закохується і прагне досягти свого кохання, забуваючи про себе, свою цінність і внутрішній ніжний голос. Пройшовши багато випробувань і досягнувши своєї мети, вона розуміє, що знаходить не те, що шукала, але те, чого потребує — саму себе .

«Інґрет грає одразу три амплуа: жінку-акторку, оповідача історії, жінку-емоцію, що є диким проявом бажань і сакральну жінку, що уособлює духовність, внутрішній голос, інтуїцію. Ці три образи були для мене досить чіткі ще на початку створення ідеї. Я б назвала їх нашими спільними з альтер-его Інґрет. Так, спільною була і любов до пісні “Щось загорілось”, спільною була і синергія при поєднанні  творчості», — розповідає режисерка кліпу  Анна Гоман.


Ingret (Інґрет Костенко) розпочала свою музичну кар’єру у 2015 році, коли брала участь у шоу «X-фактор», а 2017 році вона дійшла до суперфіналу шоу «Голос країни». У 2018 році виконавиця випустила свій дебютний альбом Не спи. З 2020 року мала спільний проєкт із коміком Васею Байдаком — Stories and Piano


Читайте також: Як звучала українська музика 10 років тому: екскурс альбомами 2014-го

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024