Головна
>
Музика
>

Save Ukraine — #StopWar: відбудеться концерт-марафон на підтримку України

Save Ukraine — #StopWar: відбудеться концерт-марафон на підтримку України

У неділю, 27 березня, відбудеться міжнародний благодійний концерт-телемарафон Save Ukraine — #StopWar на підтримку України, яка вже протягом місяця протистоїть повномасштабній війні, розпочату Росією.

Графічним символом телемарафону — соняшник, створений українським художником Даніелем Скрипником. За його словами , зараз квітка соняшника символізує всю Україну.

Ця ініціатива має на меті ще більше консолідувати міжнародну спільноту у її спротиві російській експансії. Адже для того, щоб війна закінчилась якнайшвидше Україні необхідно ще більше підтримки і тотальний тиск на Росію. Ключові меседжі марафону — #stoprussia, #StopWarInUkraine, #NoFlyZoneUA, #CloseTheSky, #StandWithUkraine.

У межах двогодинного ефіру, культурні діячеві громадські активісти, лідери думок, спортсмени, волонтери з усієї планети виступатимуть за підтримку України. 

Водночас відбуватиметься збір коштів на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених вторгненням РФ на територію України.

Попередньо, серед запрошених гостей — гурти Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim, артисти Craig David, переможці «Євробачення» Salvador Sobral та Netta й інші. До телемарафону доєднаються й українські виконавці, серед яких ДахаБраха, Руслана, THE HARDKISS, Jamala, Go_A, MONATIK, Alyona Alyona та інші. 

Де і коли дивитись?

Концерт розпочнеться о 17:30 за центрально-європейським часом з Варшави (18:30 за Києвом) на базі польського телеканалу TVP. Ведучі заходу — українці Тімур Мірошниченко і Маша Єфросиніна. 

Ефір ретранслюватимуть телеканали близько 20 країн Європи та світу, а також стрімінгові платформи та соцмережі.

В Україні телемарафон показуватимуть усі телеканали та платформи, що транслюють марафон «Єдині новини», серед яких мовники 1+1, ICTV, СТБ, 2+2, Україна, Інтер, Рада, UA: ПЕРШИЙ, додатково — канали ТЕТ, Новий, М1, НТН та К1, а також платформи Київстар ТБ, 1+1 video, YouTV, MEGOGO, Oll.tv, Sweet.tv, Volia.

Для глядачів зі всього світу трансляція буде доступна також на YouTube-каналі 1+1 та на міжнародних версіях телеканалів, зокрема 1+1 International, ICTV Ukraine, Інтер+, Україна 24 тощо.

Крім цього, в багатьох містах світу будуть організовані фан-зони для перегляду телемарафону.

Довідка.Телемарафон Save Ukraine — #StopWar реалізується 1+1 media, командою фестивалю Atlas, Суспільне та за підтримки національного мобільного оператора  Київстар, Міністерства культури та інформаційної політики, Міністерства закордонних справ, а також Міністерства соціальної політики. Ідейними натхненниками проєкту є фестиваль Atlas та Київстар. 

Детальна інформація щодо заходу за посиланням.


Читайте також: Music Export Ukraine проводить опитування про місцезнаходження українських артистів

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
22 години тому
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024