Головна
>
Новини
>

Музична студія Istok запускає платформу для музикантів

Музична студія Istok запускає платформу для музикантів

Тепер київська студія звукозапису Istok буде не лише записувати музику, але й допомагати доносити її до слухача.

Istock завжди позиціювався як місце, де молоді музиканти можуть дізнатися більше про індустрію і як вона працює. Платформа Istok же допоможе музикантам грамотно запустити свою музику на стрімінгові сервіси, просувати музику всередині майданчиків, скласти та втілити PR стратегію.

Проте Исток не планує стати лейблом. На відміну від лейблів, Платформа не братиме відсоток від роялті артистів і не веде жорстку редакційну політику. Єдина вимога до музики — якісний запис.

Музична студія Исток відома проєктом Istok Live Sessions. Це серія живих виступів, записаних прямо в студії. У проєкті брали участь O.Torvald, Пошлая Моллі, Крихiтка, Валентин Стрикало, The Gitas, Yuko, Braii та інші.

Також у студії був освітній проєкт Istok Education — серія вузькопрофільних лекцій від кращих людей музичної індустрії. Ц рамках проєкту лекції читали Мілош Єліч, Андрій Шабанов, Вадим Лисиця, Ігор Тарнопольський та багато інших.

З недавнього часу студією керує Коня Танєва – українська піарниця, яка стояла біля витоків студії та була брала участь у проєктах студії.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023