Головна
>
Новини
>

Якою буде Jäger Music Awards 2020: онлайн-формат та трансляції з 4 міст

Якою буде Jäger Music Awards 2020: онлайн-формат та трансляції з 4 міст

21 листопада відбудеться премія незалежної музики Jäger Music Awards 2020. Цього року організатори змінили не лише номінації, а ще й формат оголошення переможців.

Вперше за історію премії церемонія нагородження відбудеться онлайн, тож долучитися до неї зможе кожен. Трансляція буде проходити одразу на Facebook сторінці JägerVibes та YouTube каналі Jägermeister Україна.

Оскільки Jäger Music Awards проходитиме онлайн, організатори вирішили розширити географію події. Онлайн-стрім церемонії не обмежиться однією локацією — на зв’язку із глядачами будуть одразу чотири міста: Київ, Харків, Дніпро та Львів. У кожному з них відбудуться виступи українських артистів: у Києві будуть грати ONUKA та Junket, у Львові Zbaraski, DZ’OB виступатиме з Дніпра, а з Харкова буде стрім з Alex, учасником Kultura Zvuka.

Це абсолютно нова концепція проведення премії і її головна мета полягає у прагненні об‘єднати не лише українські міста, але й всю локальну незалежну сцену. Вперше в історії хедлайнерів Jäger Music Awards почує не обране коло людей, а всеукраїнська аудиторія, — коментує Оксана Сахно, Head of Marketing у компанії Bayadera Group — офіційного представника Jägermeister в Україні.

Спеціальним гостем Jäger Music Awards 2020 стане Recondite — німецький електронний продюсер та музикант, відомий також як Лоренц Бруннер. Його музика близька до deep house, techno і acid techno, у ній розмиваються межі між жанрами. А його альбоми виділяються ніжним меланхолійним настроєм та пульсуючими бітами. 


Нагадуємо, уже відомо про нововведення Jäger Music Awards 2020 та номінантів цьогорічної премії.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023