Головна
>
Новини
>

Новий сезон міні-серіалу Jäger Scouting набирає обертів — третя серія вже в мережі

Новий сезон міні-серіалу Jäger Scouting набирає обертів — третя серія вже в мережі

LiRoom LiRoom
12 Березня, 2021

У новому епізоді Аліна Паш та блогер Сергій Стоун досліджують нові формати для тусовок.

Тема хоум-паті в останній рік стала особливо актуальною, враховуючи, що через відомі усім причини потусити поза домом часом неможливо. Але якщо підключити фантазію, цілком реально влаштовувати вечірки, які нічим не програють «професійним». На своєму прикладі «паті-майстери» сезону демонструють, як організувати небанальну тусовку.

У першій серії йшлося про silence party — формат, коли музика звучить не з колонок, а в навушниках кожного гостя. Аліна Паш приймала гостей у себе на локації — майстерні SHKOURA. Танці, музична показуха і багато сміху — знайомство скаутів пройшло «на відмінно». Другий епізод був присвячений content party, організатором якої став, звичайно ж, блогер Сергій Стоун. Вечірка відбулася в Insta-квартирі на 25 поверсі.  

У найновішій — третій серії — черга організовувати вечірку знов переходить до Аліни Паш. Реп-артистка запросила всіх до себе додому та запропонувала з головою поринути у swap party. У новому епізоді скаути та їх друзі підбирають образи для тусовки в андеграундному клубі й отримують вердикт від фешн-експертки. 

Цікаво, що в процесі зйомок вдалося об’єднати два абсолютно різних світи — оточення Аліни Паш та Сергія Стоуна. Ті, хто хоч раз брали на себе відповідальність зібрати кілька маленьких тусовок в одну велику зрозуміють, що завдання не з простих. Але, на щастя, молодим людям вдалося знайти конект.

«Спочатку здалося, що Сергій звичайний дурний пацик. А виявилося, що це маска, під якою ховається добрий і веселий чувак. І ми навіть подружилися.

І все ж з деякими його друзяшками мені було важко. Дуже вже вони відрізняються від мене і людей, які прийшли зі мною», — розповіла Аліна Паш.

Стоун же впевнений, що їх з Аліною чекає ще купа спільних вечірок і навіть запис фіта. Попереду — ще одна серія третього сезону Jäger Scouting. Так що, можливо, це станеться зовсім скоро.

Дивись міні-серіал Jäger Scouting на YouTube каналі Jägermeister і створюй кращі ночі у твоєму житті.

Матеріал опубліковано за підтримки Jägermeister

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024