Головна
>
EP
>

Відеоблогерка Jerry Heil презентувала дебютний міні-альбом

Відеоблогерка Jerry Heil презентувала дебютний міні-альбом

Сьогодні, 27 жовтня, відеоблогерка і співачка Jerry Heil презентувала дебютний міні-альбом Де Мій Дім. Платівка вийшла на лейблі Vidlik Records. Платівка також доступна на Apple Music, Google Play та Spotify.

Jerry Heil стала відома у першу чергу як відеоблогерка, яка записує кавери на відомих виконавців. На її канал підписано понад 34 тисячі людей. Серед її найпопулярніших відео кавери на Океан Ельзи, Грибы та Monatik.

Саме через YouTube-канал на співачку звернула увагу Ната Жижченко (Onuka). «Ми познайомились цього літа і вже з розмови я дізналась, що у Яни є і свої пісні, – розповідає Ната – Я захотіла послухати їх. Яна показала демо-записи… і це було просто супер! Я давно не чула такої цікавої музики від молодих українських виконавців. Відчула, що це треба випустити на нашому лейблі Vidlik. Обговорюючи демо с Женею (прим. – Євген Філатов, The Maneken), ми дійшли висновку, що тут не треба нічого кардинально міняти. З аранжуванням обійшлись дуже акуратно. Тому пісні звучать природньо та відверто».

Jerry Heil

До EP Де Мій Дім увійшли 4 пісні, написані самою Яною Шемаєвою. «Коли Женя надіслав мастерінг-версії пісень, я ледь втрималась на ногах. Я, нарешті, до кінця це зрозуміла! Я написала ці пісні в своїй кімнаті. Там, де сплю, записую свої разговорні відео. Там, де інколи їм, коли дивлюсь фільми. Та тепер ці пісні почують усі – і це хвилююче, – поділилась Jerry Heil. – В моїх піснях – любов до електронної музики у поєднанні з теплим ставленням до української мови. Я б хотіла, щоб мій музичний проект дійсно відображав мене, тому в ньому є вже знайомі деяким слухачам елементі багатоголосся. Мною ж, до речі, і записані».

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023