Головна
>
Новини
>

В Україні вперше пройде премія Jägermeister Music Awards

В Україні вперше пройде премія Jägermeister Music Awards

LiRoom LiRoom
20 Вересня, 2018

В Україні пройде перша премія Jägermeister Music Awards. Буде 11 номінацій: «Гурт року», «Сингл року», «Відео року», «Електроніка», «Хіп-хоп», «Рок», « DJ року», «Лейбл року», «Подія року», «Вклад в індустрію» та бонусна Young Blood. Основні номінації буде формувати вибір журі – кожний з них запропонує по три претенденти, з яких методом голосування буде обрано переможця.

Young Blood – номінація для молодих музикантів відкрита для всіх охочих. Для того, щоб позмагатись за неї, охочі гурти мають заповнити форму на сайті до 8 жовтня. 12 жовтня буде оголошений перший етап голосування та підрахунок голосів, який відсіїть першу порцію претендентів. З 16 жовтня до 2 листопада триватиме другий етап голосування. 16 листопада пройде церемонія нагродження.

Серед експертів, що визначатимуть переможців премії 18 представиників української музичної індустрії, серед яких зокрема промоутери Сергій Малецький (H2D), Ігор Смайлов та Ігор Глушко (Rhythm Buro), бізнесмени Дмитро Феліксов (Concert.ua) та Андрій Журавель (Qievdance), журналісти Олексій Бондаренко (LiRoom), Сергій Кейн (Comma), Максим Сердюк (СЛУХ), Ігор Панасов (Karabas LIVE), Антон Назарко (RAP.UA), Андрій Недашковський (Flow) та Ігор Панасенко (Stereobaza), а також Григорій Фатьянов (Masterskaya). Головою журі став продюсер та музикант Євген Філатов.

На церемонії вручення 16 листопада гостей та учасників церемонії чекатиме виступ португальського синт-диско та ейсід-хаус діджея та голови лейблу Discotexas – Xinobi.


Нагадаємо, що раніше музична премія від Jagermeister була спільною для України, Білорусі, Казахстану та Росії. Минулого року у ній здобули перемогу одразу чотири українські команди – Грибы, Пошлая Молли, [O] та Ghetto Prime. Дізнатись більше про це можна тут.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023