Головна
>
Новини
>

Jonathan Livingston презентували дебютний міні-альбом

Jonathan Livingston презентували дебютний міні-альбом

Сьогодні, 16 березня, гурт Jonathan Livingston презентував EP Під зеленими осокорами. Він став дебютним для дуету. Міні-альбом також доступний на Apple Music, Google Play та Deezer.

Міні-альбом складається з трьох пісень, які «об’єднанні одним почуттям». Кожну з пісень, учасники окремо прокоментували:

Хворий: «Ця пісня про хворобу і про ліки. Про час і його незворотність. Про трагічність і красу життя. Про трагічність і красу миті. “Життя — це хвороба, і смерть починається з самого народження” — саме ця цитата, з книги Ремарка “Три товариші”, дала початок пісні Хворий і стала її лейтмотивом»;

Засинай: «”Коли липа відцвіла і терен став солодкий” або, якщо іншими словами: “від пристрасті до любові — одна пісня”. Засинай — продовження історії з нашого першого синглу Колискова»;

З тобою: «Ця пісня про один з найцінніших наших скарбів. Вона про уяву і її таємну здатність перетворюватись в реальність».

Нагадаємо, що Jonathan Livingston — це дует Андрія Пантюха, якого ви можете пам’ятати з шоу «Голос Країни», та Гліба Іванова. Минулого року вони презентували дебютний сингл Колискова на лейблі Masterskaya. Він увійшов у наш плейлист найулюбленіших пісень редакції за 2017.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024