Головна
>
Новини
>

Kozak System і Ярмак випустили спільну пісню зі словами Положинского

Kozak System і Ярмак випустили спільну пісню зі словами Положинского

Сьогодні, 27 квітня, гурт Kozak System та хіп-хоп виконавець YARMAK презентували спільну пісню Мій Друг. Над текстом до треку працювали лідер гурту Тартак, Сашко Положинський, Олександр Ярмак та музикант бенду Kozak System, Сергій Соловій.

Частково текст пісні написав фронтмен гурту Тартак Сашко Положинський. Потім його допрацював трубач Kozak System Сергій Соловій.

“Кілька років тому я запропонував для виконання кілька моїх пісень новоствореному тоді гурту «Kozak System». Дві з них хлопці вже “показали” широкому загалу – то були “давніша” “Партія Снайперів” і “новіша” “Битим Склом”. Та одна пісня все не знаходила свого звучання, хоч і дуже мені подобалася. І це, чесно кажучи, мене дещо мучило – пісня є, а ніхто не чує! Щойно разів 5 поспіль послухав її, нарешті. Хлопці щось моє відкинули, щось переінакшили, щось додали зовсім нове й несподіване, але зробили класно”, – розповідає Положинський.

Під час написання пісні учасникам Kozak System здалося, що тре вийшов у стилі Ярмака, тому вони запропонували хіп-хоп виконавцю взяти участь у записі треку.

“Хлопці подзвонили мені і сказали “В нас є пісня, і ми впевнені, що ти її послухаєш і одразу нам набереш!”. Так і сталось – пісня мені одразу сподобалась, бо вона про те, що я і сам транслюю в своїй творчості, тому свою частину тексту я написав просто за 30 хвилин. Ця пісня – для невеликого кола людей, яких залишилось не так багато. Для тих хто не прогинаєтсья і кожен день перемагає сам себе”, – комендує Олександр Ярмак.

Візальним базисом оформлення кліпа та обкладинки стали фотографії Ігоря і Ніни Гайдай.

Нагадаємо, пісня Не моя гурту Kozak System отримала нагороду “Сингл року” в рамках премії #Селекція від радіостанції Джем.Фм.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024