Головна
>
Новини
>

KALUSH випустили наполовину російськомовний фіт з репером PANINI

KALUSH випустили наполовину російськомовний фіт з репером PANINI

Реп-гурт KALUSH презентував колаборацію з репером PANINI — трек Балабон.

За словами авторів, даний трек — чистий фрістайл, записаний по фану за 8 хвилин. Трек став доволі популярним ще до офіційного релізу, зібравши 14 тисяч переглядів на ніби-то зливі (насправді ж зацикленому тизері) треку на Youtube каналі PANINI.

PANINI — київський андеграундний реп-виконавець, чиї агресивні та трешові реп-треки збирають на Youtube десятки та сотні тисяч переглядів.

«Мій товариш з Києва закликав мене на такий колаб, мене зразу качнув його хук і я залетів з куплетом. Зробили по фану, дурачились, а вийшло прікольно..

Посвятили пісню балабону який висить на шапці, да, думаю цю штуку обділили люди увагою, так шо чекніть який концептуальний тречок вийшов, можливо в ньому закладений дуже глибокий філософський зміст…..а може і ні» — розповів Псючий Син, лідер гурту KALUSH

«Мені здалося, що фраза “бей балабон бала бала балабон” чимось нагадує стиль читки Олега і так склалося, що він підписався на мене за день до того, як я написав Балабон. Я скинув йому демку в дірект і він відразу ж написав мені за фіт на цей трек.» — розповідає PANINI


Нас здивувала наявність російськомовного куплета в треці Kalush, які до цього випускали виключно українськомовний матеріал. Тому ми звернулися до них за коментарем.

«Російська мова звучить тільки від Паніні. Олег зі своєї сторони українізував російськомовний трек», – відповіли нам в пресслужбі гурту і додали ще випускати треки російською Kalush «абсолютно точно не планує».

Читайте також: Kalush випустили кліп про своє рідне місто

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024